Cargando…

The physiology of taste : or Meditations on transcendental gastronomy /

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Brillat-Savarin, 1755-1826
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: New York : Dover, 1960.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000001a 4500
001 ocm02307555
003 OCoLC
005 20141204201829.0
008 120521r19251960nyu 000 0 eng d
010 |a  60002560 
035 |a (Sirsi) i9780486205915 
040 |a VRC  |c VRC  |d OCL  |d UV# 
020 |a 0486205916 
020 |a 9780486205915 
050 4 |a TX637  |b B74 1960 
100 1 |a Brillat-Savarin,  |d 1755-1826. 
245 1 4 |a The physiology of taste :  |b or Meditations on transcendental gastronomy /  |c by Brillat-Savarin; with an introduction by Arthur Machen; and embellished with designs by Andrew Johnson. 
260 |a New York :  |b Dover,  |c 1960. 
300 |a xx, 326 p. :  |b il. ;  |c 21cm. 
500 |a Reimpresión de ed. publicada por Peter Davies en 1925. 
650 4 |a Gastronomía. 
650 4 |a Sabor. 
740 0 0 |a Meditations on transcendental gastronomy. 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DGBUV 
596 |a 73 
942 |c LIBRO 
999 |c 255926  |d 255926