Cargando…

The wild food trailguide

Describes the appearance, habitats, and culinary uses of numerous North American wild plants and identifies common poisonous plants.

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Hall, Alan, 1945-
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: New York : Holt, Rinehart and Winston, c1976.
Edición:New and expanded ed.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000001a 4500
001 ocm01733419
003 OCoLC
005 20221024124258.0
008 121113s1976 nyua 001 0 eng
020 |a 0030167418 
020 |a 9780030167416 
020 |a 0030167469 
020 |a 9780030167461 
040 |a DLC  |b spa  |c DLC  |d UV# 
043 |a n-us--- 
050 4 |a QK98.5.U6  |b H34 1976 
082 0 4 |a 581.6/32 
100 1 |a Hall, Alan,  |d 1945-  |9 419000 
245 1 4 |a The wild food trailguide  |c / Alan Hall ; drawings by Katie Matthysse and Mike Firpo. 
250 |a New and expanded ed. 
260 |a New York :  |b Holt, Rinehart and Winston,  |c c1976. 
300 |a x, 230 páginas :  |b ilustraciones ;  |c 21 cm. 
500 |a Incluye índice. 
520 |a Describes the appearance, habitats, and culinary uses of numerous North American wild plants and identifies common poisonous plants. 
650 7 |a Plantas comestibles  |z Estados Unidos  |v Identificación.  |9 355884 
650 4 |9 360913  |a Cocina (Alimentos silvestres)  |z Estados Unidos  |v Identificación. 
776 0 8 |i Online version:  |a Hall, Alan, 1945-  |t Wild food trailguide.  |b New and expanded ed.  |d New York : Holt, Rinehart and Winston, c1976  |w (OCoLC)762442965 
901 |a Z0  |b UV# 
942 |c LIBRO  |2 lcc 
999 |c 260851  |d 260851