Cargando…

The edible wild : a complete cookbook and guide to edible wild plants in Canada and Eastern North America

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Berglund, Berndt, 1920-
Otros Autores: Bolsby, Clare E.
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: New York : Scribner, 1971.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a2200000Ia 4500
001 ocm00157263
003 UV#
005 20170612133105.0
008 710819s1971 nyua 001 0 eng d
999 |c 261436  |d 261436 
010 |a  78162948 
020 |a 068412061X 
040 |a DLC  |b spa  |c DLC  |d UV# 
043 |a n-cn---  |a n-us--- 
050 4 |a TX823  |b B47 
082 0 0 |a 641.6 
100 1 |a Berglund, Berndt,  |d 1920-  |9 437364 
245 1 4 |a The edible wild :  |b a complete cookbook and guide to edible wild plants in Canada and Eastern North America  |c / by Berndt Berglund and Clare E. Bolsby ; iIlustrated by E.B. Sanders. 
260 |a New York :  |b Scribner,  |c 1971. 
300 |a 188 páginas :  |b ilustraciones ;  |c 24 cm. 
500 |a Incluye índice. 
650 4 |a Cocina (Alimentos silvestres)  |9 360913  |z Canadá 
650 4 |a Cocina (Alimentos silvestres)  |9 360913  |z Estados Unidos, Este 
650 4 |a Plantas silvestres comestibles  |9 431813  |z Canadá 
650 4 |a Plantas silvestres comestibles  |9 431813  |z Estados Unidos, Este 
700 1 |a Bolsby, Clare E.  |9 437365 
901 |a Z0  |b UV# 
942 |c LIBRO  |2 lcc  |6 _