Cargando…

How to recognize 30 edible mushrooms

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Devignes, Antoine
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Woodbury, N.Y. : Barron's, 1977.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a2200000Ia 4500
001 ocm03273693
003 OCoLC
005 20161116133309.0
008 770818t19771976nyua b 001 0 eng d
010 |a  77365076 
040 |a DLC  |b eng  |c DLC  |d UV# 
041 1 |a engfre 
050 4 |a QK617  |b D48 1977 
082 0 0 |a 589/.2/04632 
100 |a Devignes, Antoine  |9 432967 
240 1 0 |a Comment reconnaître 30 champignons comestibles.  |l English 
245 1 0 |a How to recognize 30 edible mushrooms   |c / by Antoine Devignes ; Jacques P©♭pin, consultant ; translated by G. W. Geldart. 
260 |a Woodbury, N.Y. :  |b Barron's,  |c 1977. 
300 |a 93 páginas :  |b ilustraciones (algunas color) ;  |c 22 cm. 
500 |a Traducci©đn de: Comment reconna{circ}itre 30 champignons comestibles. 
500 |a Incluye ©Ưndice. 
504 |a Bibliograf©Ưa: p©Łgina 91. 
650 7 |a Hongos comestibles  |v Identificación.  |9 354377 
901 |a Z0  |b UV# 
942 |c LIBRO  |6 _ 
999 |c 266291  |d 266291