Cargando…

Food acquisition and processing in primates /

Detalles Bibliográficos
Autores Corporativos: Primate Society of Great Britain, Anatomical Society of Great Britain and Ireland
Otros Autores: Chivers, David John, Wood, Bernard A., Bilsborough, Alan
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: New York ; London : Plenum Press, c1984.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a2200000Ia 4500
001 ocm10558673
003 OCoLC
005 20150815150112.0
008 140825s1984 nyua b 101 0 eng
035 |a (Sirsi) i9780306417016 
040 |a DLC  |b eng  |c DLC  |d UV# 
020 |a 0306417014 
020 |a 9780306417016 
050 0 4 |a QL737.P9  |b F66 1984 
082 0 0 |a 599.8/0453  |2 19 
245 0 0 |a Food acquisition and processing in primates /  |c edited by David J. Chivers, Bernard A. Wood, and Alan Bilsborough. 
260 |a New York ;  |a London :  |b Plenum Press,  |c c1984. 
300 |a xi, 576 páginas :  |b ilustraciones ;  |c 26 cm 
500 |a Al reverso de la portada: "Proceedings of a symposium and workshop on food acquisition and processing in primates, held March 22-26, 1982, in Cambridge, England". 
500 |a Auspiciado por la Primate Society of Great Britain y la Anatomical Society of Great Britain and Ireland. 
504 |a Incluye bibliografías e índices. 
650 4 |a Primates  |x Alimentación y alimentos  |v Congresos. 
650 4 |a Mamíferos  |x Alimentación y alimentos  |v Congresos. 
700 1 |a Chivers, David John.  |9 411065 
700 1 |a Wood, Bernard A.  |9 411066 
700 1 |a Bilsborough, Alan.  |9 411067 
710 2 |a Primate Society of Great Britain.  |9 412674 
710 2 |a Anatomical Society of Great Britain and Ireland.  |9 412675 
901 |a Z0  |b UV# 
902 |a DGBUV 
596 |a 29 
942 |c LIBRO  |6 _ 
999 |c 282220  |d 282220