Cargando…
Possibilities of processing and marketing of products made from Antarctic krill
The potencial development of krill has attracted attention for several years and has led to the publication of a large number of papers, the present study, based on the avaible literature and original analysis of possible commercial-scale uses of krill-processing technologies.
Autor principal: | Budziński, E. |
---|---|
Otros Autores: | Bykowski, P., Dutkiewicz, D. |
Formato: | Libro |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Rome :
Food and Agriculture Otganization of the United Nations,
1985.
|
Colección: | FAO Fisheries Tecnical paper ;
268. |
Materias: |
Ejemplares similares
-
Productos pesqueros frescos y congelados : su manipulacion y tratamiento /
por: Jul, Mogens
Publicado: (1953) -
Introducción a la tecnología de productos pesqueros
por: Neave R. Victor Hugo
Publicado: (1986) -
Enlatado de pescado y carne
Publicado: (1998) -
The importance of Antarctic krill in biogeochemical cycles
por: Cavan, E. L., et al.
Publicado: (2019) -
Marketing y ventas de productos industriales /
por: Reyes, Florián
Publicado: (1993)