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Fast food nation : the dark side of the all-American meal

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Schlosser, Eric
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Boston : Mariner Books/Houghton Mifflin Harcourt, 2012.
Edición:First Mariner books edition.
Materias:

MARC

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100 1 |a Schlosser, Eric  |9 428249 
245 1 0 |a Fast food nation :  |b the dark side of the all-American meal  |c / Eric Schlosser ; [with a new afterword]. 
250 |a First Mariner books edition. 
260 |a Boston :  |b Mariner Books/Houghton Mifflin Harcourt,  |c 2012. 
300 |a 362 páginas :  |b ilustraciones ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Incluye bibliografía (páginas 336-341) e índice. 
505 0 |a Introduction -- I. American way -- Founding fathers -- Your trusted friends -- Behind the counter -- Success -- II. Meat and potatoes -- Why the fries taste good -- On the range -- Cogs in the great machine -- Most dangerous job -- What's in the meat -- Global realization -- Epilogue: Have it your way -- Afterword -- Photo credits -- Notes. 
650 4 |9 354601  |a Industrias alimenticias  |z Estados Unidos 
650 4 |a Comidas rápidas  |z Estados Unidos  |9 428251 
650 4 |9 428250  |a Restaurantes de comidas rápidas  |z Estados Unidos 
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