Cargando…

Food color and appearance

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Hutchings, John B.
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Gaithersburg, Aspen Publishers ; 1999.
Edición:Second edition
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a2200000Mi 4500
001 ocn757663571
003 UV#
005 20160818132338.0
008 160818s1999 xxua 000 0 eng d
010 |a  99020527  
020 |a 0834216205 
020 |a 9780834216204 
029 0 |a ESALI  |b u179837 
040 |a ESALI  |b spa  |c UV#  |d UV# 
050 4 |a TX571.C7  |b H87 1999 
080 |a 641:535.6 
080 |a 535.6:641 
080 |a 612.84 
100 1 |a Hutchings, John B. 
245 1 0 |a Food color and appearance  |c / John B. Hutchings. 
250 |a Second edition 
260 |a Gaithersburg,  |b Aspen Publishers ;  |c 1999. 
300 |a viii, 610 páginas :  |b ilustraciones ;  |c 23 cm. 
504 |a Bibliografía: páginas 558-592. 
650 4 |a Color  |x Aspecto psicológico. 
650 4 |a Alimentos. 
650 4 |a Percepción visual  |x Aspecto psicológico. 
942 |c LIBRO  |6 _ 
999 |c 300868  |d 300868