Cargando…
Efecto inhibitorio de Allium Cepa y Allium Sativum sobre cepas de Escherichia Coli y Salmonella Enteritidis
Autor principal: | Sánchez Aguilar, María Antonia |
---|---|
Otros Autores: | Arroyo Lara, Alfredo (asesor), Alonso Bustamante, Amalio (asesor) |
Formato: | Tesis Libro |
Lenguaje: | Spanish |
Publicado: |
Veracruz, Veracruz :
Universidad Veracruzana, Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia,
2013.
|
Ejemplares similares
-
Comparative Dissection of Three Giant Genomes: Allium cepa, Allium sativum, and Allium ursinum
por: Peška, Vratislav, et al.
Publicado: (2019) -
A comparative profile of methanol extracts of Allium cepa and Allium sativum in diabetic neuropathy in mice
por: Bhanot, Abhishek, et al.
Publicado: (2010) -
Efectos citogénicos del nitrito de sodio en Allium cepa y linfocitos humanos :
por: Reyes Martínez, Denise Aurora
Publicado: (2007) -
Anti-Parasitic Activities of Allium sativum and Allium cepa against Trypanosoma b. brucei and Leishmania tarentolae
por: Krstin, Sonja, et al.
Publicado: (2018) -
Alpha Amylase Inhibitory Potential and Mode of Inhibition of Oils from Allium sativum (Garlic) and Allium cepa (Onion)
por: Ahmed, Maryam Usman, et al.
Publicado: (2020)