Cargando…

Decontamination of fresh and minimally processed produce /

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Gómez-López, Vicente M. (Editor )
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, 2012.
Materias:

MARC

LEADER 00000nam a2200000 i 4500
001 17004141
003 UV#
005 20190619131030.0
008 171002s2012 iaua b 001 0 eng d
999 |c 313467  |d 313466 
010 |a  2011037447 
020 |a 9780813823843 (pasta dura) 
040 |a DLC  |b spa  |e rda  |c DLC  |d UV# 
050 4 |a TP373.6  |b D42 2012 
082 0 0 |a 363.19/26  |2 23 
245 0 0 |a Decontamination of fresh and minimally processed produce /  |c edited by Vicente M. Gómez-López. 
264 1 |a Ames, Iowa :  |b Wiley-Blackwell,  |c 2012. 
264 4 |c ©2012. 
300 |a xxii, 551 páginas :  |b ilustraciones ;  |c 25 cm. 
336 |a texto  |2 rdacontent 
337 |a sin mediación  |2 rdamedia 
338 |a volumen  |2 rdacarrier 
504 |a Incluye bibliografías e índice. 
650 4 |a Industrias alimenticias  |9 354601  |x Saneamiento. 
650 4 |a Industrias alimenticias  |9 354601  |x Control de la producción. 
700 1 |a Gómez-López, Vicente M.  |e editor 
942 |2 lcc  |c LIBRO