Cargando…
Food engineering laboratory manual /
Autor principal: | Barbosa-Cánovas, Gustavo V. |
---|---|
Otros Autores: | Ma, Li, 1963-, Barletta, Blas |
Formato: | Libro |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Lancaster, PA :
Technomic Pub.,
1997.
|
Materias: | |
Acceso en línea: | http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0744/97060700-d.html |
Ejemplares similares
-
Manual de laboratorio de ingeniería de alimentos /
por: Barbosa-Cánovas, Gustavo V.
Publicado: (2000) -
The Food chemistry laboratory : a manual for experimental foods, dietetics, and food scientists
por: Weaver, Connie, 1950-
Publicado: (2003) -
Engineering Properties of Foods
Publicado: (1995) -
Garantía de la calidad de los laboratorios de microbiología alimentaria
por: Ortega Dávalos, Yolanda -
Rheological methods in food process engineering
por: Steffe, James Freeman
Publicado: (1996)