Saltar al contenido
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Հայերէն
Українська
Lenguaje
Todos los Campos
Título
Autor
Materia
Número de Clasificación
ISBN/ISSN
Etiqueta
Buscar
Avanzado
Brosimum alicastrum
Citar
Imprimir
Exportar Registro
Exportar a RefWorks
Exportar a EndNoteWeb
Exportar a EndNote
Enlace Permanente
Cargando…
Brosimum alicastrum : a potentially valuable tropical forest resource
Detalles Bibliográficos
Autor principal:
Pardo-Tejeda, Enrique
Formato:
Libro
Lenguaje:
Spanish
Publicado:
Xalapa
: INIREB,
1980
Materias:
Moreras.
Existencias
Descripción
Ejemplares similares
Vista Equipo
Descripción
Descripción Física:
32 p : il. ;23cm.
Bibliografía:
Bibliografía: p. 31-32.
ISBN:
8489600031
Ejemplares similares
Propagación y manejo del ramon brosimum alicastrum sw. en vivero
por: Pensado Cadena, Myra Hortensia
Publicado: (1998)
Determination of Nutritional and Antioxidant Properties of Maya Nut Flour (Brosimum alicastrum) for Development of Functional Foods
por: Losoya-Sifuentes, Carolina, et al.
Publicado: (2023)
Brosimum alicastrum Sw. (Ramón): An Alternative to Improve the Nutritional Properties and Functional Potential of the Wheat Flour Tortilla
por: Subiria-Cueto, Rodrigo, et al.
Publicado: (2019)
Functionality of Bread and Beverage Added with Brosimum alicastrum Sw. Seed Flour on the Nutritional and Health Status of the Elderly
por: Rodríguez-Tadeo, Alejandra, et al.
Publicado: (2021)
Optimization of the Ultrasound-Assisted Extraction of Phenolic Compounds from Brosimum alicastrum Leaves and the Evaluation of Their Radical-Scavenging Activity
por: Gullian Klanian, Mariel, et al.
Publicado: (2017)