Cargando…

Encyclopedia of food technology

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Johnson, Arnold H.
Otros Autores: Peterson, Martin S. (, coaut.)
Formato: Libro
Publicado: Westport, Connecticut : AVI Publishing Company, 1974
Colección:Encyclopedia of Food Technology and Food Science Series ; 2
Materias:

MARC

LEADER 00000nam a22000007a 4500
006 a 000 0
008 991123s1974 000 0 d
035 |a (Sirsi) a79709 
035 |a (Sirsi) a79709 
050 4 |a TP368.2  |b E52 
082 4 |a 664.003  |b J66e 
100 |a Johnson, Arnold H. 
245 0 |a Encyclopedia of food technology  |c / Arnold H. Johnson, Martin S. Peterson 
260 |a Westport, Connecticut  |b : AVI Publishing Company,  |c 1974 
300 |a xv, 993 p  |b : il., tablas  |c ; 26 cm. 
490 0 |a Encyclopedia of Food Technology and Food Science Series  |v ; 2 
500 |a Incluye bibliografías 
650 4 |a Alimentos  |x Diccionarios 
700 |a Peterson, Martin S.  |e , coaut. 
902 |a DBUV 
596 |a 2 
942 |c CONSULTA 
999 |c 41546  |d 41546