Cargando…

Communication and education skills for dietetics professionals

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Holli, Betsy B.
Otros Autores: Calabrese, Richard J. (coaut.)
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Baltimore : Williams & Wilkins, 1998.
Edición:3rd ed.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
008 000217s1998 nyua g b 000 0 eng d
020 |a 0683300156 
035 |a (Sirsi) i9780683300154 
040 |D LC  |d UV# 
050 4 |a RM214.3  |b H64  |3 1998 
082 4 |a 615.8 
100 1 |a Holli, Betsy B.  |9 389190 
245 1 0 |a Communication and education skills for dietetics professionals  |c / Betsy B. Holli, Richard J. Calabrese ; with a contribution by Ann B. Williams. 
250 |a 3rd ed. 
260 |a Baltimore  |b : Williams & Wilkins,  |c 1998. 
300 |a xii, 243 p.  |b : il.  |c ; 28 cm. 
500 |a Edición anterior se catalogo con el titulo: Communication and education skills : the dietitian's guide. 
504 |a Incluye bibliografías. 
650 4 |a Comunicación en dietoterapia. 
650 7 |a Educación del paciente  |9 360515 
650 4 |a Comunicación interpersonal. 
700 1 |a Calabrese, Richard J.,  |e coaut.  |9 389191 
902 |a DBUV 
596 |a 3 
942 |c LIBRO 
999 |c 65291  |d 65291