Cargando…

Encyclopaedia of food science, food technology and nutrition

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Macrae, R. (, ed), Robinson, Richard Kenneth (, ed), Sadler, M. J. (, ed)
Formato: Libro
Publicado: San Diego, Cal. : Academic Press, c1993
Materias:

MARC

LEADER 00000nam a22000007a 4500
001 SBUV015380
006 a 000 0
008 991106s1993 000 0 d
020 |a 0122268504 
035 |a (Sirsi) i9780122268502 
035 |a (Sirsi) SBUV015380 
040 |a lcb 
050 4 |a TX349  |b E5 
082 4 |a 664.003 
245 0 |a Encyclopaedia of food science, food technology and nutrition  |c / ed. R. Macrae, R.K. Robinson, M.J. Sadler 
260 |a San Diego, Cal.  |b : Academic Press,  |c c1993 
300 |a 8 v  |b : il  |c ; 28 cm. 
500 |a Incluye bibliografías 
650 4 |a Alimentos  |x Enciclopedias y diccionarios 
650 4 |a Industrias alimenticias  |x Enciclopedias y diccionarios 
700 |a Macrae, R.  |e , ed  |9 409023 
700 |a Robinson, Richard Kenneth  |e , ed 
700 |a Sadler, M. J.  |e , ed 
902 |a DBUV 
596 |a 2 
942 |c CONSULTA  |6 _ 
999 |c 67193  |d 67193