Cargando…

Sugar processing : the development of a Third-World technology

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Kaplinsky, Raphael
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: London : Intermediate Technology Publications ; 1984, c1983.
Nairobi : Africa Book Services,
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
003 UV#
005 20151016110012.0
008 000524t19841983enka b 000 0 eng d
020 |a 0903031981 
040 |a DLC  |b spa  |c UV# 
050 0 4 |a TP377  |b K36 
082 0 0 |a 338.4/7664122/091724  |2 19 
100 1 |a Kaplinsky, Raphael  |9 419474 
245 1 0 |a Sugar processing :  |b the development of a Third-World technology  |c / Raphael Kaplinsky. 
260 |a London :  |b Intermediate Technology Publications ; 
260 |a Nairobi :  |b Africa Book Services,  |c 1984, c1983. 
300 |a ix, 148 páginas :  |b ilustraciones ;  |c 22 cm. 
504 |a Bibliografía: páginas 146-148. 
650 4 |a Industria azucarera  |9 355756 
902 |a DGBUV 
942 |c LIBRO  |6 _ 
999 |c 75076  |d 75076