Cargando…

Respuestas en la composición de la leche a la ingestión de nutrientes por las vacas lecheras /

Detalles Bibliográficos
Autor Corporativo: Biotechnology and Biological Sciences Research Council. Technical Committee on Responses to Nutrients
Formato: Libro
Lenguaje:Spanish
English
Publicado: Zaragoza, España : Acribia, 2006.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a2200000 i 4500
003 UV#
005 20180824095616.0
008 000929s2000 sp a b 000 0 spa d
999 |c 82438  |d 82438 
020 |a 8420008958 
040 |a UV#  |b spa  |c UV#  |e rda 
041 1 |a spa  |h eng 
050 4 |a SF203  |b R47 
240 0 0 |a Response in the yield of milk constituents to the intake of nutrients by dairy cows.  |l Español 
245 0 0 |a Respuestas en la composición de la leche a la ingestión de nutrientes por las vacas lecheras /  |c Biotechnology and Biological Sciences Research Council (antes Agricultural and Food Research Council), Technical Committee on Responses to Nutrients ; traducción, por Vicente González González. 
264 1 |a Zaragoza, España :  |b Acribia,  |c 2006. 
300 |a xii, 119 páginas :  |b ilustraciones ;  |c 25 cm. 
336 |2 rdacontent  |a texto 
337 |2 rdamedia  |a sin medio 
338 |2 rdacarrier  |a volumen 
500 |a Traducción de: Response in the yield of milk constituents to the intake of nutrients by dairy cows. 
504 |a Bibliografía: páginas 87-101. 
650 4 |a Ganado lechero  |x Alimentación y alimentos.  |9 354930 
650 4 |a Leche  |x Composición.  |9 3726 
710 2 2 |a Biotechnology and Biological Sciences Research Council.  |b Technical Committee on Responses to Nutrients. 
902 |a DGBUV 
942 |c LIBRO  |2 lcc  |6 _