Cargando…

The microbiology of meat and poultry

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Davies, Andrews R., Board, Ron
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: London : Blackie Academic & Professional, c1998.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
008 001106s1998 enka 000 0 eng d
020 |a 0751403989 
035 |a (Sirsi) i9780751403985 
040 |a OCLC  |d UV# 
050 4 |a QR117  |b M52 
082 4 |a 664.001579 
245 0 4 |a The microbiology of meat and poultry  |c / edited by Andrew Davies, Ron Board. 
260 |a London  |b : Blackie Academic & Professional,  |c  c1998. 
300 |a x, 346 p.  |b : il.  |c ; 24 cm. 
504 |a Incluye bibliografías. 
650 4 |a Microbiología de alimentos.  |9 3793 
650 4 |a Conservas alimenticias. 
650 4 |a Microbiología de la carne.  |9 3794 
700 1 2 |a Davies, Andrews R. 
700 1 2 |a Board, Ron 
902 |a DBUV 
596 |a 40 
942 |c LIBRO  |6 _ 
999 |c 83558  |d 83558