Cargando…

Foodborne disease handbook /

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Hui, Yiu H.
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: New York : Marcel Dekker, c2001.
Edición:2nd ed., rev. and expanded.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
008 010515s2001 nyua 000 0 eng d
020 |a 0824703375 (v.1) 
020 |a 0824703383 (v.2) 
020 |a 082470343X (v.3) 
020 |a 0824703448 (v.4) 
035 |a (Sirsi) i9780824703370 
040 |a DNLM/DLC  |c DLC  |d UV# 
050 4 |a QR201.F62  |b F66  |3 2001 
082 4 |a 615.9/54  |2 21 
245 0 0 |a Foodborne disease handbook /  |c edited by Y.H. Hui ... [et al.]. 
250 |a 2nd ed., rev. and expanded. 
260 |a New York :  |b Marcel Dekker,  |c c2001. 
300 |a 4 v. :  |b il. ;  |c 26 cm. 
504 |a Incluye bibliografías. 
505 |a v. 1. Bacterial pathogens. -- v. 2. Viruses, parasites, pathogens, and HACCP. -- v. 3. Plant toxicants. -- v. 4. Seafood and environmental toxins. 
650 4 |a Enfermedades transmitidas por alimentos  |v Manuales. 
700 1 2 |a Hui, Yiu H. 
596 |a 15 
942 |c CONSULTA 
999 |c 98441  |d 98441