Cargando…
Correction: Freitas et al. Bacterial Cellulose/Tomato Puree Edible Films as Moisture Barrier Structures in Multicomponent Foods. Foods 2022, 11, 2336
Autores principales: | Freitas, John A. M., Mendonça, Giovana M. N., Santos, Leticia B., Alonso, Jovan D., Mendes, Juliana F., Barud, Hernane S., Azeredo, Henriette M. C. |
---|---|
Formato: | Online Artículo Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
MDPI
2023
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10032557/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/36981278 http://dx.doi.org/10.3390/foods12061232 |
Ejemplares similares
-
Bacterial Cellulose/Tomato Puree Edible Films as Moisture Barrier Structures in Multicomponent Foods
por: Freitas, John A. M., et al.
Publicado: (2022) -
Photowalk 2015 - Gaetan De Freitas
por: De Freitas, Gaetan
Publicado: (2015) -
Reply to R. Freitas-Junior et al
por: Resende, Cristiano A.A., et al.
Publicado: (2023) -
Assessing the Grell‐Freitas Convection Parameterization in the NASA GEOS Modeling System
por: Freitas, Saulo R., et al.
Publicado: (2018) -
Pure Food
Publicado: (1910)