Cargando…
Sugars sprinkled onto proteins in the Golgi
Autor principal: | Powell, Kendall |
---|---|
Formato: | Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
The Rockefeller University Press
2005
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2254768/ http://dx.doi.org/10.1083/jcb1691fta2 |
Ejemplares similares
-
Hydrocortisone Granules Are Bioequivalent When Sprinkled Onto Food or Given Directly on the Tongue
por: Daniel, Eleni, et al.
Publicado: (2019) -
Micronutrient Sprinkles to Control Childhood Anaemia
por: Zlotkin, Stanley H, et al.
Publicado: (2005) -
Sustainable Super-Sprinkle: Powdered Local Foods
por: Nordin, Stacia
Publicado: (2005) -
Sprinkle formulations—A review of commercially available products
por: Lee, Han Sol, et al.
Publicado: (2020) -
Golgi relies on centrin
por: LeBrasseur, Nicole
Publicado: (2005)