Cargando…
An evaluation of the Waters Pico-Tag system for the amino-acid analysis of food materials
Autores principales: | White, J. A., Hart, R. J., Fry, J. C. |
---|---|
Formato: | Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Hindawi Publishing Corporation
1986
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2547673/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18925132 http://dx.doi.org/10.1155/S1463924686000330 |
Ejemplares similares
-
Picos pardos
por: Deniz, Gerardo, 1934-2014
Publicado: (1987) -
PICO Portal
por: Minion, Joel T, et al.
Publicado: (2021) -
Peveril del pico
por: Scott, Walter, Sir, 1771-1832
Publicado: (1959) -
Improving reference prioritisation with PICO recognition
por: Brockmeier, Austin J., et al.
Publicado: (2019) -
Water masses shape pico-nano eukaryotic communities of the Weddell Sea
por: Flegontova, Olga, et al.
Publicado: (2023)