Cargando…
Foodborne Pathogens: Microbiology and Molecular Biology
Autor principal: | Balter, Sharon |
---|---|
Formato: | Online Artículo Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Centers for Disease Control and Prevention
2006
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3291377/ http://dx.doi.org/10.3201/eid1212.061077 |
Ejemplares similares
-
Foodborne pathogens: microbiology and molecular biology
por: Besser, John
Publicado: (2006) -
Microbiology and Epidemiology of Escherichia albertii—An Emerging Elusive Foodborne Pathogen
por: Muchaamba, Francis, et al.
Publicado: (2022) -
Foodborne Diseases
por: Ortega, Ynes R.
Publicado: (2008) -
Legionella: Molecular Microbiology
por: Marrie, Thomas
Publicado: (2009) -
Foodborne pathogens
por: Bintsis, Thomas
Publicado: (2017)