Cargando…
Introductory lecture: Diagnosis of food allergy: when is an oral challenge positive
Autor principal: | Niggemann, Bodo |
---|---|
Formato: | Online Artículo Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
BioMed Central
2011
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3354272/ http://dx.doi.org/10.1186/2045-7022-1-S1-S43 |
Ejemplares similares
-
Introductory lecture: Pollen food allergy syndrome
por: Asero, Riccardo
Publicado: (2011) -
Introductory lecture: Biochemical properties of food allergens
por: Poulsen, Lars K
Publicado: (2011) -
Atopic dermatitis and food allergy: when and how to test
por: Rancé, Fabienne
Publicado: (2011) -
Atopic dermatitis and food allergy: when and how to test?
por: Worm, Margitta
Publicado: (2011) -
Molecular approach to food allergy diagnosis and therapy
por: van Ree, Ronald
Publicado: (2011)