Cargando…
Salt: A taste of death?
Autor principal: | Sigurdsson, Emil L. |
---|---|
Formato: | Online Artículo Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Informa Healthcare
2014
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4075016/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24939739 http://dx.doi.org/10.3109/02813432.2014.921381 |
Ejemplares similares
-
Salt Taste, Nutrition, and Health
por: Bigiani, Albertino
Publicado: (2020) -
Disguising the Taste of Epsom Salts
Publicado: (1880) -
Kokumi Taste Active Peptides Modulate Salt and Umami Taste
por: Rhyu, Mee-Ra, et al.
Publicado: (2020) -
#MeToo – a concern for general practice?
por: Sigurdsson, Emil L.
Publicado: (2018) -
Bugging bugs
por: Sigurdsson, Emil L.
Publicado: (2015)