Cargando…
Book review: Advances in the understanding of gluten related pathology and the evolution of gluten-free foods; Edited by: Eduardo Arranz, Fernando Fernández Bañares, Cristina M. Rosell, Luis Rodrigo, Amado Salvador Peña
Autores principales: | Rostami, Kamran, Rostami-Nejad, Mohammad |
---|---|
Formato: | Online Artículo Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Shaheed Beheshti University of Medical Sciences
2015
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4600526/ |
Ejemplares similares
-
The Gluten Gene: Unlocking the Understanding of Gluten Sensitivity and Intolerance
por: Asri, Nastaran, et al.
Publicado: (2021) -
Cristina Fernández ante la OIT
Publicado: (2009) -
Cristina Fernández disertará en Ginebra
Publicado: (2009) -
Gluten related disorders
por: Nejad, Mohammad Rostami, et al.
Publicado: (2012) -
Post gastroenteritis gluten intolerance
por: Rostami, Kamran, et al.
Publicado: (2015)