Cargando…
Could nanoparticles make tooth surface too greasy for microorganisms to boom?
Autor principal: | Damle, S. G. |
---|---|
Formato: | Online Artículo Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Medknow Publications & Media Pvt Ltd
2016
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5004532/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27630483 http://dx.doi.org/10.4103/0976-237X.188534 |
Ejemplares similares
-
Greasy hair against obesity
por: Nickel, Sandra, et al.
Publicado: (2021) -
Greasy GLUT1 maintains glioblastoma malignancy
por: Liu, Caiyun, et al.
Publicado: (2021) -
The Postpandemic Conference Boom
por: Singh, Shishir
Publicado: (2022) -
PFAS in Food Packaging: A Hot, Greasy Exposure
por: Seltenrich, Nate
Publicado: (2020) -
taTME: boom or bust?
por: Kang, Liang, et al.
Publicado: (2020)