Cargando…
The Food Value of the Nut of Trapa Bispinosa
Autores principales: | Brahmachari, B. B., Chatterjee, N. K. |
---|---|
Formato: | Online Artículo Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Thacker
1927
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5197666/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29010618 |
Ejemplares similares
-
Chloroplast genome of Trapa bispinosa Roxb. (Trapa, Lythraceae)
por: Lin, Lin, et al.
Publicado: (2021) -
Trapa bispinosa Roxb.: A Review on Nutritional and Pharmacological Aspects
por: Adkar, Prafulla, et al.
Publicado: (2014) -
Characterization and Identification of Bioactive Polyphenols in the Trapa
bispinosa Roxb. Pericarp Extract
por: Iwaoka, Yuji, et al.
Publicado: (2021) -
Trapa bispinosa Roxb. and lutein ameliorate cataract in type 1 diabetic rats
por: Kinoshita, Sho, et al.
Publicado: (2020) -
Molecular Cloning, Expression, and Functional Analysis of Glycosyltransferase (TbUGGT) Gene from Trapa bispinosa Roxb.
por: Ye, Shijie, et al.
Publicado: (2022)