Cargando…
Analysis of Some Cooked Diets (Bengali)
Autores principales: | Chakravarti, R. N., Maiti, P. C. |
---|---|
Formato: | Online Artículo Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Thacker
1953
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5202374/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29015593 |
Ejemplares similares
-
The Protein and Mineral Values of Some Cooked Bengali Diets
por: Pal, J. C., et al.
Publicado: (1937) -
Some Biochemical Normals in Bengalis
por: Chakrabarty, M. L.
Publicado: (1945) -
A Study of the Diet of the Bengali Hindus and Their Nutrition
por: Mitra, Durga Das
Publicado: (1939) -
The Metabolism of Bengalis
Publicado: (1908) -
Dampati (In Bengali)
Publicado: (1931)