Cargando…
Notice of the Copalchi-Bark; a New and Valuable Bitter Analogous to the Cascarilla
Autor principal: | Stark, James |
---|---|
Formato: | Online Artículo Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
A. and C. Black
1849
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5792779/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30330769 |
Ejemplares similares
-
Utilización de la cascarilla de café como complemento alimenticio para pollos
por: López Morales, Sonia
Publicado: (1987) -
Molecular Markers Associated With Chemical Analysis: A Powerful Tool for Quality Control Assessment of Copalchi Medicinal Plant Complex
por: Cristians, Sol, et al.
Publicado: (2018) -
PSYCHE—A Valuable Experiment in Plant NMR-Metabolomics
por: Stark, Pauline, et al.
Publicado: (2020) -
Reducing the Bitter Taste of Pharmaceuticals Using Cell-Based Identification of Bitter-Masking Compounds
por: Beltrán, Leopoldo Raul, et al.
Publicado: (2022) -
Absolute Configuration of Beer's Bitter Compounds**
por: Urban, Jan, et al.
Publicado: (2013)