Cargando…
Chemical Analysis of Rhubarb or Pie-Plant
Autor principal: | Long, E. R. |
---|---|
Formato: | Online Artículo Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
1845
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6559409/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/35373975 |
Ejemplares similares
-
Chemical Analysis of Rhubarb or Pie-plant
por: Long, E. R.
Publicado: (1845) -
Poisoning with Pie Plant
Publicado: (1850) -
Proteomics and metabolomics of raw rhubarb and wine-processed rhubarb in the treatment of rats with intracerebral hemorrhage
por: Wang, Kun, et al.
Publicado: (2020) -
Rhubarb: the wondrous drug
por: Unkovskaya, Maria
Publicado: (1993) -
Red Colour of Rhubarb with Alkalies
Publicado: (1811)