Cargando…
Emerging Risks Related to Food Technology
Global food security and safety are threatened by a number of fast-occurring changes, even in the absence of natural disasters or terrorist attacks: overpopulation and urbanisation, environmental pollution, climate changes, intensive animal breeding, international trade and travel, emerging water- a...
Autor principal: | Cheftel, J. Claude |
---|---|
Formato: | Online Artículo Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
2011
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7121570/ http://dx.doi.org/10.1007/978-94-007-1100-6_13 |
Ejemplares similares
-
Proteínas alimentarias : bioquímica, propiedades funcionales, valor nutricional, modificaciones químicas /
por: Cheftel, Jean-Claude
Publicado: (1989) -
Introducción a la bioquímica y tecnología de los alimentos
por: Cheftel, Jean-Claude
Publicado: (1992) -
Emerging technologies for food processing /
Publicado: (2005) -
Emerging Technologies for Food Processing
por: Sun, Da-Wen
Publicado: (2014) -
Emerging Food Packaging Technologies
por: Yam, K
Publicado: (2012)