Cargando…
COVID-19, HCT and wine
Autor principal: | McCann, Shaun R. |
---|---|
Formato: | Online Artículo Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Nature Publishing Group UK
2020
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7200991/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/32376968 http://dx.doi.org/10.1038/s41409-020-0932-3 |
Ejemplares similares
-
Decisions in HCT and wine-making
por: McCann, Shaun
Publicado: (2020) -
Christmas, wine and Covid-19
por: McCann, Shaun R.
Publicado: (2020) -
The effect of weather on HCT and vines
por: McCann, Shaun R.
Publicado: (2021) -
Serendipity in medicine and wine
por: McCann, Shaun R.
Publicado: (2021) -
Fashion in haematology and wine
por: McCann, Shaun R.
Publicado: (2021)