Cargando…

Study of Xoconostle (Opuntia spp.) Powder as Source of Dietary Fiber and Antioxidants

The objective of this study is to evaluate the nutritional composition, antioxidant properties, and functional characteristics of two cultivars of xoconostle Opuntia xoconostle F.A.C. Weber in Diguet cv. Cuaresmeño (XC) and Opuntia matudae Scheinvar cv. Rosa (XR). The samples were frozen (−32 °C, 48...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores principales: Arias-Rico, José, Cruz-Cansino, Nelly del Socorro, Cámara-Hurtado, Montaña, López-Froilán, Rebeca, Pérez-Rodríguez, María Luisa, Sánchez-Mata, María de Cortes, Jaramillo-Morales, Osmar Antonio, Barrera-Gálvez, Rosario, Ramírez-Moreno, Esther
Formato: Online Artículo Texto
Lenguaje:English
Publicado: MDPI 2020
Materias:
Acceso en línea:https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7231072/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/32244651
http://dx.doi.org/10.3390/foods9040403

Ejemplares similares