Cargando…
Nutrition is a hard science
Autor principal: | Kohlmeier, Martin |
---|---|
Formato: | Online Artículo Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
BMJ Publishing Group
2018
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7678469/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/33235947 http://dx.doi.org/10.1136/bmjnph-2018-000001 |
Ejemplares similares
-
One size does not fit all: on the need for categorical stratification in nutrition science, practice and policy
por: Kohlmeier, Martin
Publicado: (2023) -
Overblown claims
por: Kohlmeier, Martin
Publicado: (2018) -
Gateway to multifaceted food science and nutrition challenges
por: Lo, Y Martin
Publicado: (2013) -
When Mendelian randomisation fails
por: Kohlmeier, Martin, et al.
Publicado: (2021) -
Capable and credible? Challenging nutrition science
por: Penders, Bart, et al.
Publicado: (2017)