Cargando…
Editorial: Supramolecular Chemistry at the Interface of Environmental and Food Science
Autores principales: | Chow, Cheuk-Fai, Jose, D. Amilan, Selvakumar, Pauraj Mosae |
---|---|
Formato: | Online Artículo Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Frontiers Media S.A.
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8120294/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/33996770 http://dx.doi.org/10.3389/fchem.2021.680372 |
Ejemplares similares
-
Editorial: Supramolecular Nucleic Acid Chemistry
por: Tucker, James H. R., et al.
Publicado: (2020) -
Editorial: International Women of Supramolecular Chemistry
por: Caltagirone, Claudia, et al.
Publicado: (2022) -
Editorial: Supramolecular Chirogenesis in Chemical and Related Sciences
por: Sun, Yue, et al.
Publicado: (2021) -
Editorial: Women in Science: Chemistry
por: Lojou, Elisabeth, et al.
Publicado: (2021) -
Enabling Technology for Supramolecular Chemistry
por: Ollerton, Katie, et al.
Publicado: (2021)