Cargando…
Improving Crops for a Changing World
Autores principales: | Lloyd, James R., Kossmann, Jens |
---|---|
Formato: | Online Artículo Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Frontiers Media S.A.
2021
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8450564/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/34552610 http://dx.doi.org/10.3389/fpls.2021.728328 |
Ejemplares similares
-
Starch Trek: The Search for Yield
por: Lloyd, James R., et al.
Publicado: (2019) -
Editorial: Insights in plant biotechnology: 2021
por: Lloyd, James R., et al.
Publicado: (2023) -
Grand Challenges in Plant Biotechnology
por: Kossmann, Jens
Publicado: (2012) -
Modification of Cassava Root Starch Phosphorylation Enhances Starch Functional Properties
por: Wang, Wuyan, et al.
Publicado: (2018) -
Editorial: Quality of Horticultural Crops: A Recurrent/New Challenge for Plant Scientists in a Changing World
por: Bertin, Nadia, et al.
Publicado: (2018)