Cargando…
FAO Essential Reviews, Part III
Autores principales: | Latt, L. Daniel, Farber, Daniel C. |
---|---|
Formato: | Online Artículo Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
SAGE Publications
2020
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8697295/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/35097391 http://dx.doi.org/10.1177/2473011420932183 |
Ejemplares similares
-
FAO Essential Reviews, Part II
por: Latt, L. Daniel, et al.
Publicado: (2019) -
Republication of “FAO Essential Reviews”
por: Daniel Latt, L., et al.
Publicado: (2023) -
FAO Essential Reviews, Part IV
por: Saltzman, Charles
Publicado: (2021) -
FAO Essential Reviews, Part V: Focus on The Ankle
por: Saltzman, Charles
Publicado: (2022) -
Republication of “FAO: The Open Source for High-quality Peer Reviewed Orthopaedic Foot and Ankle Content”
por: Daniel Latt, L.
Publicado: (2023)