Cargando…

Evolución del soporte nutricional en el paciente con enfermedad COVID-19 ingresado en la Unidad de Cuidados Intensivos

INTRODUCTION: Nutritional support in patients with COVID-19 can influence the mean stay and complications in the patient in Intensive Care Unit (ICU). AIMS: To evaluate the selection of enteral nutritional treatment in the COVID-19 patient admitted to the ICU. To know the development of dysphagia an...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores principales: López-Gómez, Juan J., Lastra-González, Paula, Gómez-Hoyos, Emilia, Ortolá-Buigues, Ana, Jiménez-Sahagún, Rebeca, Cuadrado-Clemente, Laura, Benito-Sendín-Plaar, Katia, Cuenca-Becerril, Sara, Portugal-Rodríguez, Esther, De Luis Román, Daniel A.
Formato: Online Artículo Texto
Lenguaje:English
Publicado: SEEN y SED. Published by Elsevier España, S.L.U. 2022
Materias:
Acceso en línea:https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8739011/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/35018334
http://dx.doi.org/10.1016/j.endinu.2021.10.011

Ejemplares similares