Cargando…
Inocuidad y calidad del agua y alimentación escolar: enfoques en América Latina y el Caribe
OBJECTIVE. Identify approaches to water safety and quality in documents describing school feeding programs in Latin American and Caribbean (LAC) countries. METHODS. Descriptive, cross-sectional, exploratory study of documents on school feeding in LAC countries and territories. A documentary analysis...
Autores principales: | Mucinhato, Raísa Moreira Dardaque, Zanin, Laís Mariano, Carnut, Leonardo, Quintero-Flórez, Angélica, Stedefeldt, Elke |
---|---|
Formato: | Online Artículo Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Organización Panamericana de la Salud
2022
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9039764/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/35495553 http://dx.doi.org/10.26633/RPSP.2022.28 |
Ejemplares similares
-
What Motivates Consumer Food Safety Perceptions and Beliefs? A Scoping Review in BRICS Countries
por: Zanetta, Luis D’Avoglio, et al.
Publicado: (2022) -
Behavioral predictors of household food-safety practices during the COVID-19 pandemic: Extending the theory of planned behavior
por: Mucinhato, Raísa Moreira Dardaque, et al.
Publicado: (2022) -
Nutrición y alimentación en el ámbito escolar /
Publicado: (2012) -
Calidad y cooperación internacional en la educación superior de América Latina y el Caribe
Publicado: (1996) -
América Latina y el Caribe : el manejo de la escasez de agua.
Publicado: (1991)