Cargando…
Kumiss Kefir
Formato: | Online Artículo Texto |
---|---|
Lenguaje: | English |
Publicado: |
1885
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9223945/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/36490969 |
Ejemplares similares
-
Kefir
Publicado: (1884) -
Kefir
Publicado: (1887) -
Effect of Kefir on Soybean Isoflavone Aglycone Content in Soymilk Kefir
por: Yang, Minke, et al.
Publicado: (2020) -
Microbiome and Metabiotic Properties of Kefir Grains and Kefirs Based on Them
por: Ding Fan, et al.
Publicado: (2022) -
Lacticaseibacillus rhamnosus GG Survival and Quality Parameters in Kefir Produced from Kefir Grains and Natural Kefir Starter Culture
por: Yousefvand, Amin, et al.
Publicado: (2022)