Cargando…

Productos procesados y ultraprocesados y su relación con la calidad de la dieta en niños

OBJECTIVE. Estimate the impact on quality in the early childhood diet (ages 2 to 4 years) in Uruguay, resulting from consumption of products containing excessive amounts of critical nutrients associated with noncommunicable diseases (NCDs) (free sugars, total fats, saturated fats, and sodium), accor...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores principales: Berón, Christian, Toledo, Cecilia, Köncke, Florencia, Klaczko, Iael, Carriquiry, Alicia, Cediel, Gustavo, Gomes, Fabio S.
Formato: Online Artículo Texto
Lenguaje:English
Publicado: Organización Panamericana de la Salud 2022
Materias:
Acceso en línea:https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9288221/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/35855442
http://dx.doi.org/10.26633/RPSP.2022.67

Ejemplares similares