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Smoothies Reduce the “Bioaccessibility” of TiO(2) (E 171) in the Model of the In Vitro Gastrointestinal Tract

The food colorant E171 (TiO(2)) containing nano fractions can cause potential health problems. In the presented work, we used a “gastrointestinal tract” model (oral→large intestine) to “digest” a fruit smoothie in the presence of TiO(2) nanoparticles and the Lactiplantibacillus plantarum B strain. T...

Descripción completa

Detalles Bibliográficos
Autores principales: Baranowska-Wójcik, Ewa, Szwajgier, Dominik, Jośko, Izabela, Pawlikowska-Pawlęga, Bożena, Gustaw, Klaudia
Formato: Online Artículo Texto
Lenguaje:English
Publicado: MDPI 2022
Materias:
Acceso en línea:https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9460534/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/36079762
http://dx.doi.org/10.3390/nu14173503

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