Cargando…
Editorial: The future food analysis
Autores principales: | Pan, Tao, Xu, Jun-Li, Sun, Quancai |
---|---|
Formato: | Online Artículo Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Frontiers Media S.A.
2022
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9540785/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/36211482 http://dx.doi.org/10.3389/fnut.2022.1014322 |
Ejemplares similares
-
Editorial: Food of the future: underutilized foods
por: Sood, Salej, et al.
Publicado: (2023) -
Editorial: Food of the future: insects
por: Mintah, Benjamin Kumah, et al.
Publicado: (2023) -
Editorial: Food of the future: Algae and aquaculture
por: Lu, Qian, et al.
Publicado: (2023) -
Editorial overview: Modern food analysis
por: Sun, Quancai
Publicado: (2022) -
Editorial: Food Bioactive Polysaccharides and Their Health Functions
por: Feng, Tao, et al.
Publicado: (2021)