Cargando…
Editorial: Biological and genetic basis of agronomical and seed quality traits in legumes
Autores principales: | Jimenez-Lopez, Jose C., Clemente, Alfonso, Ochatt, Sergio J., Vaz Patto, Maria Carlota, Von Wettberg, Eric, Smýkal, Petr |
---|---|
Formato: | Online Artículo Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Frontiers Media S.A.
2022
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9558726/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/36247648 http://dx.doi.org/10.3389/fpls.2022.1009980 |
Ejemplares similares
-
Editorial: Legumes for global food security - volume II
por: Jimenez-Lopez, Jose C., et al.
Publicado: (2023) -
Editorial: Legumes for Global Food Security
por: Jimenez-Lopez, Jose C., et al.
Publicado: (2020) -
Editorial: Advances in Legume Research
por: Rubiales, Diego, et al.
Publicado: (2018) -
Legume Genetics and Biology: From Mendel’s Pea to Legume Genomics
por: Smýkal, Petr, et al.
Publicado: (2020) -
Editorial: Wild Plants as Source of New Crops
por: von Wettberg, Eric, et al.
Publicado: (2020)