Cargando…
Editorial: The chemistry of food in the advent of sustainable diets
Autores principales: | Carocho, Márcio, Barros, Lillian, Morales, Patricia, Petropoulos, Spyridon A., Soković, Marina |
---|---|
Formato: | Online Artículo Texto |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Frontiers Media S.A.
2022
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9677821/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/36419556 http://dx.doi.org/10.3389/fnut.2022.1077985 |
Ejemplares similares
-
Editorial: Advances in tomato and tomato compounds research and technology
por: Pinela, José, et al.
Publicado: (2022) -
Editorial: Women in food chemistry
por: Sultanbawa, Yasmina, et al.
Publicado: (2023) -
Editorial: Global excellence in food chemistry
por: Bekhit, Alaa El-Din A., et al.
Publicado: (2022) -
Editorial: Food Melanoidins: Chemistry and Nutrition
por: Nunes, Fernando M., et al.
Publicado: (2022) -
Editorial: Rising stars in Food Chemistry
por: Chen, Shuai, et al.
Publicado: (2022)