Cargando…

Chemical changes during food processing

Detalles Bibliográficos
Otros Autores: Davídek, Jirí, 1932- (ed.), Velísek, Jan, 1946- (coed.), Pokorn{acute}y, Jan, 1928- (coed.)
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Amsterdam ; New York ; New York, N.Y. : Elsevier : Distributors for the U.S. and Canada, Elsevien Science, 1990.
Colección:Development in food science ; 21
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
008 011001s1990 ne a b 001 0 eng d
020 |a 0444988459 
020 |a 9780444988454 
035 |a (Sirsi) i9780444988454 
040 |a DLC  |c DLC  |d UV# 
050 0 4 |a TP372.5  |b C53 1990 
245 0 0 |a Chemical changes during food processing  |c / edited by Jirí Davídek, Jan Velísek, and Jan Pokorn{acute}y. 
260 |a Amsterdam  |a ; New York  |b : Elsevier  |a ; New York, N.Y.  |b : Distributors for the U.S. and Canada, Elsevien Science,  |c 1990. 
300 |a xiii, 448 p.  |b : il.  |c ; 24 cm. 
490 0 |a Development in food science  |v ; 21 
504 |a Incluye bibliografías e índice. 
650 4 |a Alimentos  |x Análisis. 
650 4 |a Industrias alimenticias  |x Control de calidad. 
650 4 |a Calidad de los alimentos.  |9 364844 
700 1 |a Davídek, Jirí,  |d 1932- ,  |e ed. 
700 1 |a Velísek, Jan,  |d 1946- ,  |e coed. 
700 1 |a Pokorn{acute}y, Jan,  |d 1928- ,  |e coed. 
902 |a DGBUV 
596 |a 2 19 
942 |c LIBRO  |6 _ 
999 |c 111785  |d 111785