Cargando…
Chemical changes during food processing
Otros Autores: | Davídek, Jirí, 1932- (ed.), Velísek, Jan, 1946- (coed.), Pokorn{acute}y, Jan, 1928- (coed.) |
---|---|
Formato: | Libro |
Lenguaje: | English |
Publicado: |
Amsterdam ; New York ; New York, N.Y.
: Elsevier : Distributors for the U.S. and Canada, Elsevien Science,
1990.
|
Colección: | Development in food science
; 21 |
Materias: |
Ejemplares similares
-
Nuevas normas de calidad de los alimentos.
Publicado: (1994) -
New physico-chemical techniques for the caracterization of complex food systems
Publicado: (1995) -
Physico-chemical aspects of food processing
Publicado: (1995) -
Statistical quality control for the food industry /
por: Hubbard, Merton R.
Publicado: (1999) -
Estrategias avanzadas para la mejora de la calidad, la seguridad y la funcionalidad de los alimentos /
Publicado: (2021)