Cargando…

Food processing operations and scale-up /

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Valentas, Kenneth J., 1938-
Otros Autores: Levine, Leon, B.S, Clark, J. P., 1942-
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: New York : M. Dekker, c1991.
Colección:Food science and technology ; 42
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 1055008
003 UV#
005 20150917155921.0
008 900912s1991 nyua 00 0 eng d
020 |a 0824782798 
040 |a DLC  |c DLC  |d UV# 
050 4 |a TP370  |b V34 
082 0 0 |a 664  |2 20 
100 1 |a Valentas, Kenneth J.,  |d 1938-  |9 384827 
245 1 0 |a Food processing operations and scale-up /  |c Kenneth J. Valentas, Leon Levine, J. Peter Clark. 
260 |a New York :  |b M. Dekker,  |c c1991. 
300 |a v, 398 p. :  |b il. ;  |c 24 cm. 
490 0 0 |a Food science and technology ;  |v 42 
504 |a Incluye bibliografías. 
650 4 |a Industrias alimenticias. 
700 1 2 |a Levine, Leon,  |c B.S. 
700 1 2 |a Clark, J. P.,  |d 1942- 
902 |a DBUV 
942 |c LIBRO  |6 _ 
999 |c 120919  |d 120919