Cargando…

Food process design and evaluation /

Detalles Bibliográficos
Autor principal: Singh, R. K. (Rakesh K.)
Formato: Libro
Lenguaje:English
Publicado: Lancaster, PA : Technomic Pub. Co., 1995.
Materias:

MARC

LEADER 00000cam a22000002a 4500
001 4927882
003 UV#
005 20150915130927.0
008 950127s1995 paua b 001 0 eng d
010 |a  95060182 
020 |a 1566762308 
040 |a WR2  |c WR2  |d UV# 
050 4 |a TP370  |b S564 
082 0 0 |a 664  |2 20 
100 1 |a Singh, R. K.  |q (Rakesh K.)  |9 381485 
245 1 0 |a Food process design and evaluation /  |c Rakesh Kumar Singh. 
260 |a Lancaster, PA :  |b Technomic Pub. Co.,  |c 1995. 
300 |a ix, 257 p. :  |b il. ;  |c 23 cm. 
504 |a Incluye bibliografías. 
650 4 |a industria alimenticia 
902 |a DBUV 
942 |c LIBRO  |6 _ 
999 |c 120940  |d 120940